1- نام وبلاگ یا سایت را مناسب با فعالیتی که می خواهید انجام دهید انتخاب کنید.
2- برای سایت یا وبلاگ خود هدفی داشته باشید و این هدف را همواره دنبال کنید.
3- قالب مناسبی برای وبگاه خود انتخاب کنید : به عنوان مثال قالبی که مربوط به وبلاگ خاطرات است مطمئنا به درد ایجاد یک فروشگاه مجازی اینترنتی نمی خورد.
4- از عکس ،بنر و هر چیزی که بالا آوردن وبگاه شما راسنگین می کند به شدت پرهیز کنید.
برای دیدن باقی نکات کلیدی به ادامه مطلب توجه فرمایید :
5- نثری روان و صمیمی داشته باشین و از کلی گوئی بپرهیزید سعی کنید خود را به جای کسی بگذارید که از مطلب شما اطلاع خیلی کمی دارد .
6- از کپی پیست(copy & Paste ) استفاده نکنید و همیشه از مطالب موجود برداشت خود را بنویسید تا از چشم موتور های جستجو مخصوصا گوگل نیافتید .
7- در صورت استفاده از Copy یک مطلب در پایان نوشته به وبسایت مرجع لینکی قرار دهید وگرنه به عنوان متقلب شناخته خواهید شد .
8- سعی کنید در هفته حداقل دو بار و در زمان های مشخص عمل به روز رسانی با مطالب جدید رو انجام دهید .
9- در دنیای بزرگ اینترنت کسانی که سخاوتمند ترند بیشتر پیشرفت می کنند هیچگاه با کد های جاوا سعی نکنید جلوی کپی را بگیرید تنبیه افرادی که کارشان فقط کپی است رو به موتور های جستجو بسپارید(موتور هایی همانند Google می دانند که مطلب اصلی را بار اول چه کسی نوشته است )
10- تبادل لینک و شرکت در مباحث گروهی و معرفی سایت یا وبلاگ خود در سایت های تبلیغی راه خوبی برای رسیدن به بازدید کننده مناسب است .
11- اصل محتوا را مد نظر داشته باشید تبلیغ زیاد برای وبلاگی که محتوا ندارد فایده ای نخواهد داشت .
12- برای خوانندگان خود احترام قائل باشید و پستی مربوط به پرسش پاسخ و نظر برای آنها در نظر بگیرید .
13- در ابتدای فعالیت انتظار بازدید زیاد نداشته باشید اما به کار خود با پشتکار ادامه دهید اگر حرفی برای گفتن داشته باشید خیلی زود پیشرفت خواهید کرد .
14- به کلمات کلیدی (Key Word’s) اهمیت دهید بیشترین بازدیدی که از سایت ها صورت می گیرد از طریق این کلمات هستند موتور های جستجو روی این کلمات خیلی حساس هستند .
15- اگر از وبلاگ یا وبسایتی به طور مداوم استفاده می کنید به آن لینک بدهید تا خوانندگان شما هم به آن وبگاه دسترسی داشته باشند .
منبع: فروشگاه سی تو سی